SHOARMA CARNISSE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2760 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shoarma Carnisse. Meer weten? Ontdek meer

29 mrt 2024 om 19:33 Al jaren klant en altijd lekker gegeten..
25 mrt 2024 om 12:14 Bij een grote shoarma van 17 euro slechts 1 minimaal gevuld bakje knoflooksaus leveren vind ik echt krenterig. Laatste keer voor mij.
23 mrt 2024 om 20:37 Heerlijk gegeten. Zeker mijn favoriet
20 mrt 2024 om 22:05 Prima!
17 mrt 2024 om 2:46 Pizza besteld, zou 32cm in doorsnede moeten zijn, zelf opgemeten en blijkt 28cm, dat voor een absurde prijs van 16.99. Dit soort bedragen betaal je in een fatsoenlijk Italiaans restaurant/pizzeria niet eens voor je pizza, op en top graaiflatie
15 mrt 2024 om 20:19 Na lange tijd weer eens wat besteld. Smaak was goed.. lekkere knoflooksaus. Echt nog geen 4 min bij mijn huis vandaan en toch 2 ijskoude Turkse pizza,s jammer. Dus voorlopig maar niet meer..
7 mrt 2024 om 7:15 Heerlijke Durum Doner gehad. Goed op temperatuur, vriendelijke bezorger.
3 mrt 2024 om 23:20 Altijd goede kwaliteit en snel bezorgd
2 mrt 2024 om 20:05 Superlekker !!
26 feb 2024 om 9:44 Snel bezorgd en het eten was goed warm bij levering . Daarbij was het heel smakelijk en van zeer goede kwaliteit. Mijn mening een aanrader
20 feb 2024 om 20:02 Was de eerste keer dat we hier bestelde, maar het was perfect. Stokbrood met kipfilet lekker gekruid en veel kip.Shoarma was ook heerlijk en goed gesneden niet van die grote stukken.
18 feb 2024 om 11:14 Het eten is top, bezorgtijd ook ! Voor 7,50 een broodje shoarma kan niet je moet na bestellen, vleeskeu en zelfs een pitabroodje bestellen waardoor de prijs minimaal 9,= wordt. Raar dat je bij een broodje shoarma één € extra betaald voor de pita !